HAE STIPENDIÄ
FEND-KONGRESSIIN

Sanofi Oy on myöntänyt Diabeteshoitajat ry:lle koulutusmatka-apurahan, jonka avulla mahdollistamme kolmelle diabeteshoitajalle osallistumisen Eurooppalaisen diabeteshoitajayhdistyksen vuotuiseen FEND-kongressiin 2019. Kongressi pidetään tänä vuonna Barcelonassa 13.–14.9.

Stipendi kattaa kongressikulut (lennot, majoitus, rekisteröinti kongressiin). Lisätietoja: fend.org/conference.
Tartu tilaisuuteen ja lähetä vapaamuotoinen stipendihakemuksesi osoitteeseen apurahat(at)diabeteshoitajat.fi 30.4.2019 mennessä. Voit myös käyttää valmista hakemuspohjaa (tulostettavissa alareunasta). Stipendiaattien valinnassa emme painota meriittejä, vaan sitä, että teet diabetestyötä täydellä sydämellä, olet yhdistyksemme jäsen ja Sinulla on suuri into oppia uutta ja tavata kollegoita ympäri Euroopan!

Stipendien saajat valitsee Diabeteshoitajat ry:n hallitus ja valittujen nimet julkaistaan 5.5.2019 diabeteshoitajat.fi-sivustolla sekä omassa Facebookryhmässämme. Stipendien saajille ilmoitetaan asiasta myös henkilökohtaisesti. Diabeteshoitajat ry:n vuosittainen edustaja ohjaa kongressiin osallistujia matkavalmisteluissa ja paikan päällä.