Vuoden diabeteshoitaja 2020 haku alkamassa!

Raisio-konserni on jo vuosien ajan ollut mukana palkitsemassa Vuoden Diabeteshoitajan. Tällä Benecol-rahaston palkinnolla haluamme osaltamme antaa tunnustuksen suomalaiselle diabeteshoitajatyölle.

Diabeteshoitajat ry käynnistää Vuoden diabeteshoitaja -haun jälleen yhteistyössä Raisio-konsernin kanssa. Onko sinun kollegasi diabeteshoitaja isolla D:llä, jonka aherrus ja uurastus diabeetikkojen ja diabeteshoitotyön eteen tulisi palkita?

Kerro meille vapaamuotoisesti ja perustellen, kenet tulisi huomioida tulevana keväänä ja toimita hakemuksesi osoitteeseen apurahat(at)diabeteshoitajat.fi 29.2.2020 mennessä.

Palkitsemistilaisuus on koulutuspäiviemme iltajuhlassa to 26.3.2020 Tampereella. Ilmoitamme valitun hoitajan myös nettisivuillamme koulutuspäivien jälkeen.

Valitulta hoitajalta pyydämme artikkelia Diabetes ja lääkäri -lehteen Diabeteshoitajien palstalle ajankohtaiseksi kokemastaan aiheesta tai oman työyhteisön diabetestyön kehittämisestä. Lisätietoja kirjoittamiseen saa tiedottajalta tiedotus (at) diabeteshoitajat.fi